Doručení za 39 Kč. Doprava zdarma od 999 .

61 175 produktů aktuálně ve slevě

Doprava zdarma nad 999 

86 999 958 produktů právě skladem

Bílé dámské dlouhé šaty s vysokým rozparkem IVON

Bílé dámské dlouhé šaty s vysokým rozparkem IVON
Bílé dámské dlouhé šaty s vysokým rozparkem IVON Bílé dámské dlouhé šaty s vysokým rozparkem IVON

Naše úžasné dámské maxi dámské šaty vyrobené z lehkého a vzdušného šifonu vás jistě ohromí. Představujeme vám naší novou kolekci Dolores, která vás okouzlí svým půvabem. Díky své lehkosti a vzdušnosti se dámské šaty smyslně pohupují s každým vaším pohybem. Horní část šatů je zdobena výstřihem ve tvaru písmene V, který překrásně zvýrazňuje vaše poprsí a záda. Pro lepší přizpůsobení mají dámské šaty v pase elastickou gumičku a šňůrku, kterou můžete použít k dokonalému nastavení velikosti. Boční rozparky dodávají lehkost a zvýrazňují vaše opálené nohy. Speciálně navržený střih zajišťuje pohodlné nošení. Šaty Dolores jsou ideální pro speciální události a skvělým společníkem na procházky po pláži. Dodává se s:

  • krytým zipem na zadní straně,
  • maxi délkou,
  • výstřihem ve tvaru písmene V,
  • poloviční podšívkou do stehů.

Složení: 100% polyester Šaty jsou navrženy a ušity v Polsku. V tabulce naleznete rozměry šatů v ploché poloze. Barvy a vzory na fotografiích se mohou mírně lišit od skutečnosti kvůli odlišnému nastavení vašich monitorů nebo telefonů.

Značka:
IVON
Kategorie zařazení:
Dámské šaty, Dámské šaty IVON
Dostupné velikosti:
44 46 48
Hodí se k sobě:
Dlouhé romantické letní šaty IVON Dlouhé romantické letní šaty IVON 2 399  1 589  Růžové dámské šifonové šaty s rozparkem IVON Růžové dámské šifonové šaty s rozparkem IVON 2 399  1 589  Dlouhé letní šifonové šaty s rozparkem IVON Dlouhé letní šifonové šaty s rozparkem IVON 2 399  1 589 
2 399  1 589